Filter
Bromadilon AB (zrnasti mamamk)
Masa: 500 g
BROMADILON AB (zrnasti mamak ) pripada II generaciji antikoagulanata, rodenticida koji sadrži: bromadiolon 0,005%, sa hranljivim nosačem i atraktantima. Crvene je boje.Rodenticid za profesionalnu upotrebu za suzbijanje glodara u domaćinstvima, javnim objektima, industrijskim objektima, farmama, skladištima i na polju.NAČIN PRIMJENE:Na mjestu primjene mamak se stavlja direktno u kutije za mamce, otporne na oštećenja i dobro zatvorene i koje se postavljaju u blizini legla glodara i na mjestima gdje se najviše hrane i pojavljuju. Prilikom postavljanja mamaka koristi se zaštitna oprema: zaštitne rukavice, zaštitno odelo, naočare i čizme.Doza primjene biocidnog proizvoda:-Za suzbijanje kućnog miša koristi se 20-25 grama mamka po tacni za mamce koje se postavljaju u razmaku od 3-5 m.Za suzbijanje pacova koristi se 100 grama mamka po kutiji za mamce koje se postavljaju u razmaku na 7-10 hranidbenih mesta na površini od 250-300 m2. Proizvođač Eko Zaštita doo.
Bromadilon BB (parafinski mamak)
Masa: 100 g
BROMADILON AB (parafinski mamak ) pripada II generaciji antikoagulanata, rodenticida koji sadrži: bromadiolon 0,005%, sa hranljivim nosačem i atraktantima. Crvene je boje. Rodenticid za profesionalnu upotrebu za suzbijanje glodara u domaćinstvima, javnim objektima, industrijskim objektima, farmama, skladištima i na polju. NAČIN PRIMJENE: Na mjestu primjene mamak se stavlja direktno u kutije za mamce, otporne na oštećenja i dobro zatvorene i koje se postavljaju u blizini legla glodara i na mjestima gdje se najviše hrane i pojavljuju. Prilikom postavljanja mamaka koristi se zaštitna oprema: zaštitne rukavice, zaštitno odelo, naočare i čizme. Doza primjene biocidnog proizvoda: Za suzbijanje pacova koristi se 100-150 grama mamka po kutiji za mamce koje se postavljaju u razmaku na 7-10 hranidbenih mesta na površini od 250-300 m2. Proizvođač Eko Zaštita doo.
Bromadilon PB (obloženi mamak)
Masa: 500 g
BROMADILON PB (obloženi mamak ) pripada II generaciji antikoagulanata, rodenticida koji sadrži: bromadiolon 0,005%, sa hranljivim nosačem i atraktantima. Crvene je boje.Rodenticid za profesionalnu upotrebu za suzbijanje glodara u domaćinstvima, javnim objektima, industrijskim objektima, farmama, skladištima i na polju. NAČIN PRIMJENE: Na mjestu primjene mamak se stavlja direktno u kutije za mamce, otporne na oštećenja i dobro zatvorene i koje se postavljaju u blizini legla glodara i na mjestima gdje se najviše hrane i pojavljuju. Prilikom postavljanja mamaka koristi se zaštitna oprema: zaštitne rukavice, zaštitno odelo, naočare i čizme. Doza primjene biocidnog proizvoda: Za suzbijanje kućnog miša koristi se 20-25 grama mamka po tacni za mamce koje se postavljaju u razmaku od 3-5 m. Za suzbijanje pacova koristi se 100-150 grama mamka po kutiji za mamce koje se postavljaju u razmaku na 7-10 hranidbenih mesta na površini od 250-300 m2. Proizvođač Eko Zaštita doo.
Bromadilon RB (rasuti mamak)
Masa: 100 g
BROMADILON AB (rasuti mamak ) pripada II generaciji antikoagulanata, rodenticida koji sadrži: bromadiolon 0,005%, sa hranljivim nosačem i atraktantima. Crvene je boje. Rodenticid za profesionalnu upotrebu za suzbijanje glodara u domaćinstvima, javnim objektima, industrijskim objektima, farmama, skladištima i na polju. NAČIN PRIMJENE: Na mjestu primjene mamak se stavlja direktno u kutije za mamce, otporne na oštećenja i dobro zatvorene i koje se postavljaju u blizini legla glodara i na mjestima gdje se najviše hrane i pojavljuju. Prilikom postavljanja mamaka koristi se zaštitna oprema: zaštitne rukavice, zaštitno odelo, naočare i čizme. Doza primjene biocidnog proizvoda: -Za suzbijanje kućnog miša koristi se 20-25 grama mamka po tacni za mamce koje se postavljaju u razmaku od 3-5 m. Za suzbijanje pacova koristi se 100-150 grama mamka po kutiji za mamce koje se postavljaju u razmaku na 7-10 hranidbenih mesta na površini od 250-300 m2. Proizvođač Eko Zaštita doo.
Gardencol ljepilo za miševe
Masa: 135 g
Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja.
Neopitroid prah pro
Masa: 100 g
NEOPITROID prah  uspješno suzbija mrave, žohare, uši, buhe, grinje, krpelje, stjenice, skladišne štetočine i sl. Proženog i dobrog početnog djelovanja. Ugodna mirisa.